Monday, October 3, 2011

soaLan Bangang Yg Buat Org Bengang !!


1)bile org npk ko baring tutup mate
s: ko tidur ke?
j:tak la,aku training mcm mane nk mati nnt.


2)Imagine ko bwk tv ko yg rosak jmpe technician suro repair,die msti tnye gak:
s: nk repair tv ke?
j:tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.


3) time ko bgun tido,terus si bodo tnye ko:
s:ko da bangun?
j:ish,aku tgh tdo smbil jln la bodo~



4)kwn ko call phone umah ko:
s:mne ko?
j:sini,kt bus stop!!!


5)diorg nmpk ko kuar dr bilik mandi basah2:
s:ko bru mandi ke?
j:mana ade,aku jatuh dlm lubang jmban td!


6)ko di dlm toilet,pintu berkunci,ade gk org ketuk pintu n tnye:
s: ada org x?
j:(*suare kiut) mne ade org!! taik yg bercakap



*jwpan last mmg TERBAEKK! rse nk sekeh2 je spe yg jwb mcm tu.. hahahha

di copy paste dari fesbuk kawan aku.
gelak terguling-guling aku baca doe!

Thanks for your reading love! =D

6 00 orang duk bersembang:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

HAHAHAHA memang bngang jugak laa soalan2 ni kan. adoiyaaaiiii lawak lawak :)

dalilah's said...

biasa la..orang terlebih ramah...dah tau lg mau buat2 tanya...

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha...sriuss lawak.tgelak2 bce...

husnazahidi said...

ahaha..seyez mmg lawak..
kdg2 asa cam nak jwab mcm J jwab je..
dah twu tnya lg..hehe..

Afaf CyNofa said...

@♥ MRS ZACKS ♥
hahaa..memang bangam punya jawapan =)

Afaf CyNofa said...

@husnazahidi
hahah. bole je kalo nak try. tkt nanti ada je yang kene lempang..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...