Saturday, March 26, 2011

The best of friends : Ini cara kami berkawan

AMARAN!! ini adalah entri khas..

Assalamualaikum dan salam kesabtuan semuaaaa..!!

Erm, arini kite bersabtu la semua yek. esok keahadan. luse keisninan.. waaaa!! stat kelas balik, malasnyerrrr. xpe xpe, xleh malas. kan nak jadik cikgu. kene rajin rajin. ahaaaa!! bukan nak jadi cikgu je kene rajin. xkesah la jadi pape pun, asalkan yang bergune, totap kene rajin yukk. erm, pepagi kebutaan dah bangun, bagus kan kan? ahak! mesti korang semua tengah kenyenyakkan menidorkan diri. heee...

Okeh. sebelum aku memanjangkan lagi mukadimah kesabtuan aku, moh kite menerjah...

: The best of friends :

Aku mula kenal erti kawan bermulanya kehidupan aku bersama mereka. di situ aku kenal sape kawan sape lawan. Sampai sekarang, mereka lah yang terhebat. Walau lebih kurang 9 tahun kami berkawan, kami still rapat macam dulu dulu even masing2 dok jauh, yang dah kawen pun ade, tapi kami still kawan macam dulu. xde ape yang berubah...we LOVE each others !



  ayu. my besties!
(2004)

geng aspuri..
(2005)


geng kadet bomba.
(2005)
kami satu geng !
      (2002-2009)

geng hari raye
(2009) 

memang kami kecoh !! 


renion ke-3 : Pantai Cahaya Bulan
(2010)

friends forever
dayah: me: maiyah
(2010)

BESTIES !!
(2010)

korang memang BEST !!
(2010)

Best Friends !!



ain: me: maiyah


nantikan kemunculan geng kami versi 2011. jeng jeng....

.
.
.

lek luuu.....
kesah cinta kami belum habes lagi.
jom layan video kami!
layannnnnnnnnn



second video. terbaekk!!


my fes vidoe untuk kengkawan yang tersayang.



see? dari 2002 sampai sekarang, kami still kawan.
ini lah cara kami berkawan.
kawan sampai bile bile..


korang memang


de best
sporting habes
da bomb!



pssstt....sory untuk sasape yg xde lam entri neh.
semua pics dalam entri neh, yg ade lam koleksi simpanan pics aku.
xpe, dun wory, len kali aku buat lagi okeh!
pape pun aku sayang korang semua... ;p



miss uollss :(


Thanks for your reading love! =D

6 00 orang duk bersembang:

Nur Farah Hani said...

waaaa... bestnya...

fara dulua da kawan baik gila..

tapi silap paham buat kita orangs emua berpecah.. masing2 bawak hala tujuan sendiri.. :(

Anonymous said...

salam alaykum afaf...blog walking tbe2 terjumpa blog afaf...lme x jumpa nih..;)..

Afaf CyNofa said...

fara: huuu..jgn sedih2 eh. nt ad jodoh mst jmp balik..yg pentin teruskan hidup kamu ya.. ;p

Afaf CyNofa said...

Anonymous: waalaikumusalam..erm, sape ea?

Anonymous said...

@Afaf CyNofanajwa(tok tahu la afaf ingt lagi ke dok,ur classmate 1 pe2 dl)...may Afaf always b blessed by Allah...:)

Afaf CyNofa said...

@Anonymous
oww..nawja upenye..mesti la igt..
lame xjumpe kan? heheh ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...