Thursday, February 24, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

Cup! jangan cakap pape.
Memang aku gile kontest. muahahaha..kalo bole semua contest aku nak masuk. tapi aku neh bukannya tamak haloba. kan? kan? kali ni bukan kontest aku cantik ke, aku comel ke, edit2 photo ke. tapi contest ni khas untuk blog aku yang xseberapa neh. haihh..Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 yang dianjurkan oleh Hikayat Si Luncai. alaa...saje je nak join. suke2. mane tau ada orang cop blog aku neh cantek. muahahahah. perasaan.

Luncai akan judge blog tu hensem dan cantik pada template, susunan widget dan entri. Tiada hadiah berbentuk wang atau barang untuk pemenang tapi luncai akan promote blog pemenang dalam sticky post selama 1 minggu. *copy cat ayat luncai*

tau kan sape Luncai tu?
nah, ni die
Hikayat Si Luncai
hensem kan?? heheh, saje je. kene ampu2 sikit. xdelah, gurau2 je.
ha, kalo nak join tekan je banner kat atas tuh ok.
syarat2 nak join


1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

sekarang sesi mentag orang laks.
sape yg kene..??

Blog hensem > aimanrashidd
Blog cantik > Syarifah Zakiah


Ok. Siap!
Semoga Sukses..
T__T

Thanks for your reading love! =D

12 00 orang duk bersembang:

sharifahzakiah said...

alahai yunk . thnks for the tag ! tp rase x layak nak join sbb blog kite x cntik pon . huhuhu kte x reti nk ltk widget2 yg comel2 tu , lgpon kte blogger bru :) pape pun , thnks for the tag comey ! :)

cikgu mata coklat said...

alaa..xkesah la blogger bru pun..
join je..heheh ;p

aiman rashidd said...

salam , thanks tagg kan ok !! huuu tak sangka ada orang nak tag kan pulak . huuu ni macam mana nak masuk nya ?

cikgu mata coklat said...

wslm..senang je..bace entry tu ok.. ;p

aiman rashidd said...

macam mana nak letak header ehhh ?

cikgu mata coklat said...

header tu copy je kat header blog luncai tu..right clik, then copy image n paste kt post..senang je kan? heheh ;p

aiman rashidd said...

dia terus jadi link ke ? haaa jap nak try , thanks :)

cikgu mata coklat said...

klu nk linkkan kene link sdiri la kt post tu.. slmt m'cube..;p

Encik Luncai said...

salam kenal..thanks join..gud luck :)

cikgu mata coklat said...

tenks..salam kenal gak.. ;p

aiman rashidd said...

ehhh macam mana nak bagi gambar tu jadi link =.='sorry susah kan . thanks eh .

cikgu mata coklat said...

xpe, xsusah pun..kalo nk link gmbr tu, lps da copy gmbr kt post tu,klik kt gmbr tu, pastu kt ats tu kn ad tulis link, klik je link pastu akn kuar edit link, pastu letakkan url post contest Luncai tu kt website adress.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...