Monday, December 5, 2011

Check it out bebeh!



Salam readers ^_^

Tanpa menaip banyak-banyak sebab aku sekarang neh dah kesuntukan masa sangat-sangat dengan tesis yang tak sudah-sudah kene edit. 

Apa yang aku nak bagi tau adalah penting sebagai blogger yang mengejar trafic tu tau kewujudan link-link yang boleh meningkatkan trafik terutama kepada blogger-blogger baru. Check it out bebeh!

Ex-treme blogger - Lyssa Faizureen (fesbuk)
Kongsi link blog (fesbuk)
Rakan blogger  (laman web)
Rakan blogger -  (fesbuk)
Geng blogger
Syoknyer blogging
BLOGGER X-CHANGE LINK

dan banyakkk lagi...

dan tidak lupa jugak selalu lah join segmen dari blog Abang ben..masyukkkk.....
Photobucket

Thanks for your reading love! =D

1 00 orang duk bersembang:

CekbOlat-bOlat said...

tapi-tapi.. xgune gk.. ping blog.. then trus blah.. kan? so kene la intraksi with another bloggers kan ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...