Sunday, April 10, 2011

Makan sampai muntah~

Ops! silap tajuk entri. makan sampai nak muntah ok. xelok makan sampai cetu skali kan?kite kan kene senantiasa bersederhana dalam apa jua hal. betul tak?? heee

Ok. semalam aku n de gengg gie jalan2 cari makan steambot kt bukit beruntung. memang besh lagila puas hati dan berbaloi. just bayar rm15 n bole makan sesuka hati apa yang kite nak sampai kedai tutup. sape2 yang dk sekitar rawang tu, boleh la singgah ke Lucky Hill, Muslim Steambot Bbq bukit beruntung rawang. tapi kedainye agak tercorot la, kene cari2 sikit. kalo berminat boleh usha dorang nye fesbuk Arif Yoges.


first round
sesi masak memasak


jurudapur kurang bertauliah
ima~yati~ijah

 
memang sodap.

second round

 third round

perut dah kenyang. tp mulut xkenyang ag.
so, j0m melantak lagi!!

erk! alhamdulillah...akhirnya kenyang sudeyy. 
bape round kami tambah makanan pun xingat.
tengok tu nak, tengok ni nak. sume nakk.
pelayan pun da xlarat kut nak layan kitorang.
mane taknye, sampai 5kali kitorang nak tambah sup.
tu lah. sape suh buat sodap2 kan?


tersadai kekembungan.








daa!!


Thanks for your reading love! =D

1 00 orang duk bersembang:

M.N.SYUKRI said...

terase lapar pulak tengok entry ni..adoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...