Sunday, April 3, 2011

bangang si celcom telan kedit!

Memang aku xpuas hati tahap puaka! bangang betul lah. free2 je si celcom telan SEMUA kedit aku. lapa duit ke hape. maaf aku xpenah tulis entri sebengang neh. bende ni penah terjadi kt korang tak? bukan kt aku je bende jadi. membe2 aku pun penah kene. even mak aku sdiri penah kene. asal topup je. telan terus. xtahan lagi terus mak aku tukar no len. hah! amek ko. padan muke ko celcom. kalo macam ni la korang nak untung. baik xpayah berniaga. baik korang tutup bisnes, tanam ubi kayu bagi orang lain makan lagi elok lah.

Ade la kes membe aku neh. kedit die slalu kene telan. topup 5hengget, bile cek baki tgk2 ade 3hengget. nak kata kredit advance, memang kompem bukan. xde pulak kawan aku ni wt kedit advance. pastu kawan aku kol celcom center, ape lagi maki maki lah weh. lepas je membe aku kol cc tuh, terus je ok. dah xde nak telan2 kedit. hurm, ok la pulak kan. pastu ade lagi la due tiga orang membe dk ngadu hal neh.

kesah mak aku lak. memang dah lame celcom neh dk telan kedit. satu hari tuh, mak aku dah xtahan. die suh aku kol celcom. aku pun kol tanye kenapa setiap kali topup, celcom telan kedit. pastu orang celcom tu jawab ntah pe bende. aku pun xpaham. bebel lah ko sorang2. pastu aku pun tanya lagi skali. ape masalah ni sebenarnye encik celcom? die jawab. ow....memang la kami akan tolak dari baki topup anda sebab anda telah membuat kredit advance bagi no anda. mak temah oiii......bile mase lak mak aku buat kredit advance neh. aku pun tanya mak aku ade buat kredit advance ke. mak aku jawab. pe bende tuh?? sah2, encik celcom tu nak putar belitkan cite. sabo je la. pastu aku cakap nak matikan je kredit advance tu. die cakap ok. then die bagi tau la cane nak matikan. esok tuh, mak aku topup lagi. malangnye, kedit masih lagi ditelan. terus mak aku tukar no. hoh! padan muke ko celcom.

kes aku pulak. memang aku bengang ah. tadi baru je bf aku share kedit kt aku. maklumlah. sharing is caring. carig is loving. heee... pastu ade la aku kol bf aku. alah, xsampai 5minit je kut. pastu anta sms kt adik aku. 2sms je kut celcom oii. pastu ade membe anta sms. aku nak bls. due tige kali try xdapat. cek baki. rm0. cis!! bangang. sah2 telan kedit aku neh. dah la tengah sengket neh. geram gile gile. pliz la. jangan sampai pelanggan kamu semua lari. aku harap2 sangat orang2 yg berkaitan dengan celcom bace entri aku neh. protes tau tak!? kite bakor je.

tau la celcom neh slalu bg kredit free lah, free kol 1minggu lah, bonus bulanan lah. TERIMA KASIH BANYAK2. tapi jangan lah nak potong kedit orang SESUKE ati. bukan macam ni cara nak cover bonus2 yang korang bagi tuh. itu namenye xiklas. come on lah. ini MALAYSIA ok. jangan sampai orang ramai  hilang kepercayaan akan perkhidmatan korang.

last. sory untuk entri aku yang kurang sopan neh. aku cume gune hak aku sebagai PENGGUNA.

ok bai!  



Thanks for your reading love! =D

1 00 orang duk bersembang:

Hatim said...

sab0r je la~
pergi kat celcom centre kat kota bharu,bawa sepandut skali,tulis kat sepandut tuh,kita bak0r je celcom centr nih,hehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...