Friday, February 11, 2011

Tentang Perasaanku

Assalamualaikum!!

Apa kabor semua di hari jumaat yang sehat nie? *macam semua orang tengok blog aku kan?*. Kamu2 semua nie sehat tak? kalau sehat xpe, nt sehat2kan lagi ye. kalau yang xsehat tu, nasehatkan orang yang sehat suh bawak korang pegi klinik kesehatan agar semuanya sehat2 blake.heee... 

Ok! hari ini aku ajak kamu2 semua layan Irwansyah jap. nak tak?
kalu xnak xpe, i xmarah. kamu2 semua leh klik je pangkah kat sebelah atas kanan page nie.
kalu nak j0in layan same aku, jOm !!

Oppss..lupe nak g tw sebelum pegi melayan aku nak g tau lagu Irwansyah ni memang aku tujukan khas untuk seseorang..heee...*perlu ke aku g tau bende neh?*. 

Ok! check it out bebeh :)

Irwansyah -Tentang Perasaanku

aku takkan lelah menunggu
hingga waktu ajal menjemputku
takkan pernah sesalku untuk menunggumu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
aku harus tetap menunggu
hingga nanti aku berbaring
sampai mati aku akan tetap menunggumu

ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
ingin ku bagikan semua hanya untukmu
agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

ku ingin kau tahu tentang perasaanku
ku ingin kau tahu besar cinta padamu
ingin ku berikan sisa waktuku
dan sisa hidupku sampai mati

aku harus tetap menunggu
hingga nanti aku berbaring
sampai mati aku akan tetap
akan tetap menunggumu

ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
ingin ku bagikan semua hanya untukmu
agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu.



Thanks for your reading love! =D

1 00 orang duk bersembang:

aiman rashidd said...

boleh tahan lagu ni :)

gaya macam ada apa2 disebalik lagu ni !! haha ceria selalu ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...