Sunday, February 6, 2011

Tanda2 Fall In LOve!

Ape la pulak cik afaf nak bagi tau neh..
sehari dua ni entry aku bertemakan cintan cintun ok!
auww auww...
*mode gile jiwang*

13. Korang xrasa pun nak marah kt si dia walaupun selama seminit dua. bole jadi semua bende yang die buat betul lah.

12. Korang akan slalu baca sms si dia again and again.

11. Time korang ngah jalan2 berdua pasti korang nak jalan slow2 ngn si dia. 
auwww..syoknye jalan same2 ye. T__T

10. Alahai..bile dk bersama tu, shy2 cat la pulak....

9. Bile tetibe teringat kat si dia, korang akan rasa berdebar2 dub dab dub dab.

8. Kalau dengar suara si dia tu secara otomatiknya korang akan tersengeh2 tanpa sebab.

7. Kalau tengok si die tu lagi lah, xnampak dah orang lain. si die je yang korang nampak.

6. Haa, bila bunga2 dah nak berputik tu, mula lah nak layan lagu jiwang2. 
kunun2 dulu xsuke layan jiwang2 neh. bila dah berputik, baru korang tau!

5. Uihh, hari2 duk teringat kat dia naa. sengeh2 pulak tu. ish2..

4. You'll get high just by their smell !! wow! ni dah parah nie...

3. Haa, time ni baru korang sedar diri yang korang ni slalu dk sengeh2 
sorang bile teringat kat si die.

2. Hurm, you'll do anything for him/her rite?

1. Last sekali, bile korang baca semua neh,
one person on your mind the whole time! 
am i rite??

Okee. tu je yang boleh kongsi2.
kalau ada nak tambah2 sila komen okeh!

Sharing is caring !


Thanks for your reading love! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...