Tuesday, January 25, 2011

Mood asyik berubah??

Mood asyik berubah??
hahha
aku la tu..

sejak due menjak nie memang mood aku berapa stabil
kejap aku ok,kejap xok,
kadang2 ade je yang kene marah ngan aku
mesti korang cakap aku ni garang kan? kan?
kene troubleshoot kat mane lah nih.

punca aku jadi cam nie??kire sebab utama laa..
heheheheheheheheeheh
(panjang pulak heheh tu)
rahsia. mane leh g tau !
yang pasti nye aku memang xnak mood aku asyik berubah2.
yela, kalau asyik moody je, sape nak kawan ngan kite kan? kan?

maybe sekarang ni aku tertekan sikit kut
sebabnye,

pertama. manyak keje oow, asaimen timbun2,tapi malas tahap dewa, dewa pun xmalas camni.(macam tau2 je)
tu la masalah sekarang nie, M.A.L.A.S.
camne nak jadi rajin ek??
sape ade tips2, cepat g tau !
heheh

kedua. nie la antara masalah paling BESAR dan aku paling XSUKA !
duit ptptn xmasuk ag !!
geram betul, dari sem1 sampai aku sem6 sekarang nie sekali je duit ptptn bank in awal. sem lepas.
sem lain, memang haram jadah ! huihh..MARAH nie..... 
pokai tau tak !!

ketiga. apa ek??
ermmm....
ow yea,lupe lak.
nak bagi tau nie, aku dah buat keputusan yang bakal buat aku SEDIH sangat2.... ='(
cuti raya cina ni aku xbalik kampung.
huhhuhuhuuu
aritu mak aku kol, die cakap

mak: balik x raya cina nie??
aku: emm...(xsempat ag nak bukak mulut, mak aku dah tolong jawab)
mak: xyah balik, duit ptptn xmasuk ag kan? habis duit je kalau balik. cuti pun seminggu je? xyah la balik. (cakap versi kelantan ok, xde maknenye mak aku nak cakap camni)

disebabkan aku sorang anak yang menurut perintah maknya (ceh,kunun2 nye laa), maka dengan rela hati aku, aku ikut je. tapi sedih oo xbalik.
....

haihh..(mengeluh sat)
korang pasan tak, perkataan-perkatan yang aku caps lock n bold tue?
ha ! tu la antara mood2 aku sekarang nie.
betul la kan sekarang ni memang mood aku asyik berubah.

PENAWAR??
mesti la kat blog ni, aku tulis je apa2 aku nak tulis.
best kan ada blog sdiri??
yela, kat blog ni,walaupun blog ni xleh bercakap, macam2 orang boleh tulis.
pastu dengan penulisan masing-masing boleh buat orang
suke,happy,sedih,marah,geram,
betul x???

dah la,aku check out dlu, ada kelas sedang menunggu aku..
heheh

daa !!



Thanks for your reading love! =D

6 00 orang duk bersembang:

misz nuriz said...

kah3..i like la sume entry cikgu mata coklat nie!!
lawak2..kah3

whitecappuccino said...

biasa la kalau mood sentiasa stabil takder la org tension kan? pape pun sabar n relax k.

Cma Shiema said...

mud swing ye..
sabor ye..
kene rileks byk2...

cikgu mata coklat said...

whitecappuccino+Cma Shiema :
tenks sudi follow i.
em,alhamdulilah la, sekarang ni mood da ase ok ckt.. :)

Alisya said...

salam..hai..dgr kata ptptPU masuk 28 hb ni eh?sabar ye..salam knl dr alisya..upsi jugak :)

cikgu mata coklat said...

a'a..
insyALLAH 28hb ni..
salam perkenalan gak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...