Friday, January 21, 2011

Love U Ain..

Kami kawan baik


Dulu die dan saya 
penah
makan sama2
pegi kelas sama2
gosip sama2
n sama2 xde pakwe.
kami single,tapi ramai org minat
betul tak awak??
hahah(gelak dengan penuh bangga)
>> cepat, muntah beramai-ramai
.siyes prasan tahap dewa.

kami xlayan laki2 nie
sebab kami taw couple2 ni buang masa je

pastu xlama tu, bile dah abih skolah
masing2 dk jauh
die sambung study sana, saya sambung study sini
n dah upgrade sikit
masing2 dah ada pakwe,dah sampai seru nak b'couple kut
heheh
...
...
...
den masing2 frust sebab laki
frust kejap je,xlama
sebab kami tau benda ni small matter je
xyah nak pikir lebih2
kami xpandai lagi dalam bab2 nie..
n sekarang bukan masa untuk couple2 nie
kami nak habiskan study dulu
cita-cita kami tinggi...........
...
...
...
tapi sekarang masing2 dah ada pakwe
kami harap yang ni kekal

saya bahagia
...
...
...
...
...
...
...
tapi die

frust lagi
huhuhu

walaupun die frust
saya tau die kuat nak hadapi semua ni
sebab die BFF saya
saya tau die macam mana
kalau die sakit hati, hati saya pun turut sakit
kalau die hepy,saya pun rasa hepy

die sangat2 baik
sebab tu saya sayang die
memang _ _ _ _ _ la orang yang buat jahat tu
i hate dat guy.
sorry, i have to say that, BULLSHIT !
(nah ! amek ko, baru puas ati aku !)

tadi die sms saya,die cakap da okay
tapi tu just sms je
dalam hati die kite tak tau

sekarang nie maybe die da okay sikit kut
bagus laa
macam ni la orang perempuan.
walaupun kite ni kaum yang lemah
tapi jangan tunjuk yang kita ni lemah sangat.
hadapi semua dengan baik

maybe ada di antara korang pikir benda ni remeh je
alah,couple,biasa la kan putus2 ni.
wat apa nak besar2kan perkara kecik macam ni.
ingat, hati orang nie lain2, xsemua same
lagi2 laki n perempuan
hati perempuan xsama macam hati laki
kadang2 laki nie xpaham apa yang perempuan rasa
n sama gak kadang2 perempuan pun xpaham apa yang laki rasa.
so, masing2 kene cube paham ok !

ok lah,
"saya harap awak dah xsedih2 lagi pas nie
sebab awak ada ramai kawan2 yang sayang awk"

geng kami


Thanks for your reading love! =D

6 00 orang duk bersembang:

misz nuriz said...

cikgu mata coklat,
bagitaw kat kwn awk tu,
jgn sedey2 yea..
coz sy pun SAYANG dia jgk...^^

cikgu mata coklat said...

haha
nt sy bg tw..

.:sukasuki:. said...

kamu.kaci tahu kakak saya.sya pun sayg die jgk.
nti si bdk itu dpt faedah berganda2.

cikgu mata coklat said...

baek raja putri..
patik menurut perintah..
heheh :)

Benrauf said...

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ

kalaupun semua benda dalam dunia ni pergi, Tuhan selalu ada dekat dengan kita.

tell ur pep.

m!nAh ScOteR said...

I LUV U MUCH3!!! :) TQ ... support sy...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...