Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

  1. Assalamualaikum.
    Bangun pagi2 first skali bukak blog.*pagi la sangat*hehe.
    So aku pun berlarian-larian ke blog abang BEN ASHAARI ni.usha2 ape story mory abg ben n k0t2 ada segmen aku leh join.
    PANG!

    Pembubaran blog list BEN ASHAARI dan blog list terbaru ..

    hahah
    ape lagi aku pun berlarian-larian balik ke blog aku.
    cepat2, kene taip entry ni cepat2.
    aku nak join gak !!
    *uihh..semangat giless budak nih*
    BEN ASHAARI

    Berapa kalikah aku update sehari dan jumlah entri aku sehingga kini?
    xbanyak pun,kadang2 2,3 entry sehari je. n sampai sekarang entry aku baru 53 je,termasuk entry abang ben ni. biasala, saya budak baru belajar. phew~~

    Kenapa aku berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI?
    heheh.saje2.suke sume entry abg ben. alang2 tu nak pomot2 blog aku yang kureng menarik nie.hihihi.*ambik kesempatan*. pastu nak tambahkan follower. pastu nanti leh jemkan lagi trafic kat blog aku ni. aku suke trafic2 jem nie, bole tingkatkan kesabaran aku. *cehh, yoola tu...*ngeee =D

    Apakah perkara yang ingin aku lakukan sekiranya blog aku popular ?
    kalau blog aku popular tetibe, maybe aku akan buat contest, tambahkan lagi isu2,info2 yg menarik dan lagi bermanfaat.*sebelum ni entry aku xbermanfaat ke?* 
    heheheh.memang xpun, entry aku sebelum2 ni banyak yang merapu merapik.

    Ok, tu je !

Thanks for your reading love! =D

4 00 orang duk bersembang:

aDieyZa said...

nice blog dear..

cikgu mata coklat said...

tenks.. :)

Lulu caldina said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

cikgu mata coklat said...

lulu caldina,
tenks.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...