Wednesday, March 14, 2012

Check it out bebeh!



Assalamualaikum wbt. =D

Hai everybody! What's up what's up! hehehh..happy semacam pulak rasa. Walaupun hati tengah bersedih pun, totap kene senyum. Macam neh..
 
comey betik budak neh. gigit kang!

Setelah dua tiga hari bersengkang mata, akhirnya siap jugak blog ni direnovatekan. Dari atas sampai bawah semuanya dah lain. Bukannya senang, perlukan banyak kesabaran dan kewarasan otak untuk memerah segala idea yang ada. 

Mesti ada yang fikir. 

Takde kerja lain ke nak edit blog? 
Rajin giler edit blog? 
Tak bosan buat benda neh?

Ahhaa...kalo nak tau kadang-kadang dengan mengedit blog sedikit sebanyak, dapat mengurangkan segala kekusutan yang melanda seluruh jiwaku ini. Sebab bila duk edit blog, secara otomatiknya otak aku akan fokus satuperatus dengan kerja aku neh. Datanglah gajah rimau ribut taufan tsunami sekalipun, takkan ku kesah..heee, *tipu je tuh =D*. Hurm, kan best kalo time duk study macam ni kan...

Ok lah, tak mau story banyak-banyak. Bagi yang belum mengenali blog ni boleh la jenguk-jenguk apa yang ada. Yang dah kenal tu pun, jemput-jemput la usha blog haprak neh. Takde yang istimewa sangat pun, biasa biasa je, macam blog orang lain jugak. Takde benda yang pelik pun. Dan kalo sudi boleh la komen-komen atau ada nak kritik ke apa, dipersilakan..kalo taknak pun takpe..tak kesah pun..heeee =)

Check it out bebeh! ^_^
Photobucket

Thanks for your reading love! =D

2 00 orang duk bersembang:

iEnA eLiEnA said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Afaf CyNofa said...

okee..nt i follow ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...