Thursday, December 1, 2011

Promosi edit blog rm5 sahaja!!!


Assalamualaikum wbt dan salam sejatera kepada non-muslim ^_^

Cepat sungguh masa berlalu kan? Harini dah 1 Disember 2011 dan tahun 2012 bakal menjelma sebulan dari sekarang. Semoga kita semua dapat memanfaatkan hari-hari kita dengan sebaiknya, InsyAllah..

Okeh, disebabkan mood aku sangat baikk di awal disember neh, dengan semangat yang kobar kobar neh, aku nak buat promosi edit blog RM5 SAHAJA!! Haaa...sasape yang nak tuh boleh tempah dengan bahagianya sebelum hari ahad neh. 

Simple saja, korang boleh tentukan sendiri apa-apa yang korang nak masukkan ke dalam blog. Itu pun tengok setakat mana kemampuan dan kepandaian aku ok. Aku neh bukannya pro sangat nak mengedit-edit neh. Sikit-sikit tu boleh laa..

Sasape yang berminat boleh hantar email ke cynofa@yahoo.com atau post ke wall fanpage Afaf CyNofa's Blog *dan jangan lupa, sila like skali hihih*

Tarikh sah tempahan : 1 Disember 2011(harini) - 3 Disember 2011(sabtu) 
Bayaran : RM5 (topup celcom/bank in-BIMB, CIMB/ BSN)
Boleh siap : Paling cepat dalam masa satu hari dan paling lambat tiga hari. FIRST IN FIRST OUT.


pssst: kalo korang rasa korang comel lagi baik hati, please support me by one click THIS. tenkiu bebeh!

ok bai..^_^
Photobucket

Thanks for your reading love! =D

2 00 orang duk bersembang:

lily said...

alahai...
ta blh tempah lagi ke?
Baru tau...
Sbab tgh tatau na bt camana...serabut sgt belog...sbb tu private kan..
Afaf blh lg ta terima tempahan.
Kerjasama afaf amat dhargai sgt2 sbb tgh buntu na buat macamana dgn blog nh.

Afaf CyNofa said...

@lily
blh je nk tmph lg xde mslh..
tp hg dh lain la, rm10..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...