Thursday, October 20, 2011

Tempahan header : FREE!!!



Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
dan salam 1Malaysia.
*waaa..semangat patriotik cegitu*

Ahaaa! 

Kali ini dengan baik hati lagi bermurah hatinya ingin saya merajinkan diri dan menghabiskan masa untuk sasape yang nak tempah header untuk blog.

FREE!!!!

Copat-copat tempah!
*excited pulak*
Hanya 5 tempahan sahaja yang diterima.
Kalo ada lagi yang nak order, di dalam pertimbangan okee..

Antara header yang pernah aku design



(transparent header)
Blog My Simple Life




Sasape yang berminat boleh la menghantar details ke cynofa@yahoo.com
details yang diperlukan:

tajuk header blog (wajib)
gambar (sendiri, kartun dan sebagainya)
description (jika ada)

Header akan didesign mengikut tema dan kesesuaian blog. 
Hanya pelanggan yang benar-benar SERIUS akan dilayan.
First in first out ok.

Sebelum tu follow-follow la blog I ni.
Kalo tak sudi pun takpe.Takde paksaan ye.
heee

update

TEMPAHAN DITUTUP

sekian

Photobucket

Thanks for your reading love! =D

13 00 orang duk bersembang:

-✿Ayu✿- said...

comel!!!! nt leh tempah la...

Afaf CyNofa said...

@-✿Ayu✿-
bole jer.. =)
kalo betul2 nak, email details ok..

mizz sue91 said...

sue btoi2 nk...blh x wt kn?

Afaf CyNofa said...

@mizz sue91
blh sgt2..nt email k..

acheeqa farhana said...

nak jugakkk..hehe

Afaf CyNofa said...

@acheeqa farhana
kalo betul2 nak..email details okee..=)

FiQa said...

kak afaf!


nak tempah3...

da send email dah...

thanks sis...

(^____^)

Afaf CyNofa said...

@FiQa
wokehh.. ;)

fara-lala said...

na3 ! hehehe

.:sukasuki:. said...

mek...i yer header bla nk buat?hehehhehe

Afaf CyNofa said...

@fara-lala
kalo nk email ye..

Afaf CyNofa said...

@.:sukasuki:.
ana!!! i'm sory..ore xigt langsung hk ye..hahaa..xpe, nt ore buat..nt email la deh..

Ayien Ocaca said...

hehe...rjin betul....
xpe la...ade bkat...cntik2 sume nye....
pasni leh la wat bisnes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...