Saturday, October 22, 2011

" SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku ! "



Salam everybody!

Dah lamaaa rasanya aku tak join contest atau mana-mana segmen. 
Kalo dulu, huh! Pantang tengok ada kontest atau segmen, mulalah nak menggedik. 
Dann setelah sekian lamanya aku nak menjoinkan diri dalam segmen 
Gadis Kidal neh, Cik Lyssa Faizureen yang comel lote.


Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku  ! 

love story nya sangat suwittt ;p

banyak info yang besh besh ;p

boleh belajar banyakk tutorial ;p


Sudahhhh. Mau menyantap.
perut sudah laapaarqq!
(^____^)

chiaow!


Photobucket

Thanks for your reading love! =D

7 00 orang duk bersembang:

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg dr blog lyssa.. jom ke blog syieda.. =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Ms Ef Abas said...

jalan-jalan sempena segmen cik lyssa...

jom baca cerita bersambung2 hasil karangan sendiri di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

btw, semoga menjadi cikgu maths yang bagus :)

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

Afaf CyNofa said...

@Syieda_Joy™
wokeh..=)

Afaf CyNofa said...

@Ms Ef Abas
tenks.. ;p

Afaf CyNofa said...

@Noorul Amera Adnan
okee ;p

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...