Saturday, October 29, 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.



Meh pakat join meh

KONTES INI BERMULA DARI 24 OKTOBER 2011 HINGGA 1 DISEMBER 2011. RALAT - TARIKH SEBENAR SEHINGGA 24 NOVEMBER 2011.


Sudah sekian lama tak menggedik join contest. Dulu memang slalu gedik join contest tapi takde rejeki nak menang. Kali neh dengan menggediknya sekali lagi aku join Contest Blog Menawan Kalbu by AskaraPink & Amalina *menawan kalbu la sangat blog aku neh*. Dorang ni pelajar skolah lagi, tapi blog dorang memang awesome, rajin bebeno menghedit. Haaa! Apa tengok-tengok, jom la join skali.. ^__^

//Lek luww...nak tag dua orang lu..

Blog mizzsue
Blog doodleliciouss

*dorang ni dipilih secara rawak je, dari kotak follower. naseb tak terpilih abang ben..wuwuuu..*

Done!

Sapa nak join, meh join meh, mana la tau menang dapat topup rm30 wooo...

LET SUPPORT THEM! THANKS GUYS!
*copy ayat dorang, jangan maraa*

heeeeee (^_____^)

chaow chin chiaow!
Photobucket

Thanks for your reading love! =D

4 00 orang duk bersembang:

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello tuan blog! Thanks join this contest. Lina dah check penyertaan anda. Good luck and hug from me <3

#Haha, lawak la statement nasib baik tak tag Ben Ashaari tu xD

Afaf CyNofa said...

Waalaikumussalam w.b.t =)
most welcome..n tenks..

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

Afaf CyNofa said...

okee ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...