Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER



Salam deepavali (^__^)

BEN ASHAARI

Blog aku, takde la sehebak mana. Biasa-biasa je sbb aku pun gadis biasa je. Takde la femes macam intan nurulfateha, cik epal, lyssa secret tuww.. heee. Tentang blog aku, kekadang ada la aku story sikit-sikit tentang life aku, tips dan ada jugak buat tutorial sebab aku ni memang suka edit-edit blog. Aku berbelog sekadar untuk kepuasan nak menambahkan ilmu di dada melalui dunia blog neh. Ok, tu je...

Idola di dunia blog.
Ben Ashaari dan Cik Epal
*Bukan nak mengampu ke hape.Tapi banyak info, tips dan pengajaran setiap entri yang ditulis oleh dorang, yang boleh dikongsikan. Ayatnya pun sempoi jeh, sesuai untuk semua peringkat umur..hihih..*

Okee, bai (^__~)
Photobucket

Thanks for your reading love! =D

25 00 orang duk bersembang:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Afaf CyNofa said...

@cerita best
tenkiu pak joe..rajin dia bw eh..

Afaf CyNofa said...

@faridah nazurah
tq singgah..;p

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. salam perkenalan :D

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cikpjaz said...

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari blog abg ben ^____^

izamin said...

selamat berkenalan :)
saya dari blog abg ben..

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

cik eyqa :) said...

jalan-2 dari segmen abg ben :) jom ikod eyqa jalan-2:) btw , da follow da ..
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

anGah said...

wow.. huhu

Izzan Zain said...

singgah nak baca n klik mane yg patut

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

Fay said...

salam kenal.. dtg dr segmen abg ben.. =)

Lyana M said...

follow here dr segmen Ben Ashaari.
slmt berkenalan.

htpp://i-love-the-way-i-am.blogspot.com

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

syahirah said...

salam perkenalan :))

sggh dr segmen
kalo der kelapangan,
meyh la sggh blog sy yer :)

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...