Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG PERSIMPANGAN HIDUP ..

Bersegmen ngan Ben Ashaari.

BEN ASHAARI

eheee...

Latar Belakang.

Herm, banyak nie nak cite. ce cite ce cite. em, xyah la ek cite sume. ckt je la ye. xlama lagi umur aku cukup 22 tahun. anak ke5 dari 6 org adik badik. masih lagi berstudy kat UPSI, bakal cekgu kut. ehem. heheh. insyALLAH bulan 1 taun depan dengan maju jayanya aku akan tamatkan degree aku neh. yeay! doa2 la ye. minat2 gilerrr ngan avril lavigne. erm, tu je la kut. heee...

Jumlah follower utk saat aku tulis entri neh: 

Alhamdulillah, dah 147 walau seciput je.

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

berfesbuk sampai muntah2..

Ceritakan kepentingan blog kepada anda:

Penting. bole buat ilang rasa buhsan. skrg aku dah jadik kaki blog. tiap2 hari memang wajib aku bukak walau sebizi mn pun. kat blog macam2 bole kongsi, pengalaman orang lain. bole kenal bermacam2 ragam orang kat dunia alam maya neh. hurm, memang dah macam2 jenis orang dah aku jumpa.

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

Sape2 yang follow aku, komen2 entri aku, shout aku n blog2 yg ad kt bloglist aku. sebab aku hargai sape2 yg sudi menjenguh blog aku nie. dannnn..... bloglist yg ad kat blog aku tu adalah  kenalan2 aku n blog2 yang sukee..heee...



nak join? jum>> Ben Ashaari 

Thanks for your reading love! =D

11 00 orang duk bersembang:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

rizaros said...

nak mcm heliza... comeyy :)
salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

cik ayin said...

datang dari belog abg ben..keep blogging yaww :)

bun said...

teruskan usahe

datang buat spotcheck dari BA
bek hati vote lah sini

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

salam kenal and thanks

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan, moga berkekalan..

R.I.E.Z said...

lepak sambil tgk disebalik blogger..

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

jom lepak blog saya dan follow..:)

Lulu caldina said...

147 ciput? ok lah tu...semangat ...yeah...keep it up..

cikgu mata coklat said...

maseh semua sudi jenguk blog neh..
keep blogging uols :)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

cikgu mata coklat said...

salam kenal =)

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...