Wednesday, February 16, 2011

Edit Photo Contest

owyeahh..join contest lagi..
memang kalo bole semua contest aku nk masuk. 
tapi xpelah sebab aku neh bukan sorang yang tamak haloba. hah!

Okeh. contest yang aku join kali neh ialah Edit Photo Contest by Yaya !
n tenks to Salfiza sebab dah tag aku lama2 dulu. mase mula2 contest ni dibukak lagi.
saje2 je nak lambat2kan. 
apa orang cakap, biar lambat asal selamat. heee ;p
 macam biasa kite tengok dlu terma dan syarat nak join contest yang disediakan oleh empunya tuan contest.

1-follow blog sy ni dlu.. dun worry, will follow back.
2-buat satu entry yang b'tajuk 'edit photo contest'.dalam entry tu ade pic sye at atas tu..pastu link kan terus kat sini..
3- korang just edit foto ikot kehendak diri sndiri..gmbr itu ikot ske la nk edit pic pape pn..
4-letak pic sbelom n selepas di edit dlm entry kamu.
5-Plz brsikap JUJUR ok? jgn amek gmbr yg tlh di edit dari org lain.



haa! apa tengok2, jom la join skali
tarikh tutup 29.2.2011


so
gambar yang aku nak pertaruhkan ialah..

ini!!



lepas dah diedit2 dan di tacap2.
.
.
.

ta daa!!
klik pada gambar untuk besarkan

okeh. sekarang nak tag orang laks.
kite tengok sape yang kene...


tamat!

Thanks for your reading love! =D

3 00 orang duk bersembang:

yaya_lyn said...

wah ! thanks yaw cuz join :)
comey jew edit tuhhh
gudluck sis chumel

Salfiza said...

comel2...sweet je awak edit..
gd luck! ^___^

cikgu mata coklat said...

tenks ye yaya n salfiza..

salfiza,awk pn, gud luck yaw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...