Wednesday, February 9, 2011

Avril Lavigne - Goodbye Lullaby (March 2011)

Hey peeps!


Avril Lavigne welcome back with her new album in March 2011 
"Goodbye Lullaby"
Original Release Date for her new album on March 8, 2011.


New single "What The Hell"


Oppss, nak letak die punye official video, tapi xsesuai la kat sini.
hehheh..

pssttt...i really miss her old style :'(

Thanks for your reading love! =D

3 00 orang duk bersembang:

kid said...

me pun pemunat ini minah.. sudah tgk vid dia.. rasa mcm pelik plak mcm mana leh minat dia dulu.. kid suka avril masa zaman let go.. tak dapek dah nak nengok dia mcm dulu lagi..

cikgu mata coklat said...

same la. miss her old style.
tp biase la,manusia leh berubah kan..

Raji berkata said...

hohoh yea me too
mcm byk lah artis2 yg lain
tpi tu lah dorg pun risk their life bler cuba album genre baru ni..
paper pun cant wait for her new album nnti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...