Thursday, January 13, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Hello readers !

Entry kali ni nk menggedik join contest.
Haritu dah pernah sekali menggedik masuk contest, tapi malangnya nasib tak berpihak padaku.
then, tengah dk blog walking kt blog si gadis bermata coklat terjumpa satu contest ni,menarik.
Sape-sape yang berminat nak join contest ni sila klik banner di bawah okay !

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !
due date : 1 mac 2011


kalau saya menang dan dapat rm100 saya nak
CARDIGEN yang paling COOL !!
heheh!

ini PIC hitam putih PALING COOL aku !
.
.
.
.
ta daa !!

ini gambar dengan ijah merangkap classmate n roomate aku.
diambil sekitar KLCC. Sori untuk ima sebab gambar ko xde..heheh..
.
.
.

to 
Aku tag korang.
heheh !


Thanks for your reading love! =D

5 00 orang duk bersembang:

siti fatimah said...

dear.. nak beli cardigan je ke ? nak shoping la ni ? hee :)

btw , tengs sebab join ya :)

❤.:abbeydawnz:.❤ said...

yup,,
nk beli cardigen banyak2..
heheh..

.:sukasuki:. said...

cantik.

❤.:abbeydawnz:.❤ said...

tq ana..

apisv2 said...

gudluck abby;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...