Saturday, January 29, 2011

Belog aku bertukar background lagi !!

Hello !!

hahahhah! *nak gelak sepuas sekuat ati dulu nih*
xtau nape aku rasa epy2 lain macam arini.
maybe fes time dapat award k0t.
ha? xtau? kalau xtau sila scroll belog ni kasi turun bwh keyh.
pegi kat entry bawah, pastu dtg sini balik.*suka ati kaklong ko nak arah2 orang nih*
heheh*maap la, terexcited terlebih ckt arinih*

ok. nak lari topik dah..
sekali lagi aku belog aku bertukar background yang xberapa nak cantek nih.*huh,ade aku kesah ke?*
kali ni dah masuk berapa kali ek? xingat dowh, banyak sangat.
bukan apa wei, aku ni ikut mood. sekarang hati aku tengah bertaman2 dipenuhi dengan bunga-bungaan
disertai pulak dengan love2. apa orang cakap
"Dalam hati ada taman, dalam taman ada awak." *ceh wah, ayat xleh blah gitu!*
lagi2,
nampak tak background aku tu, siap ada i love u lagi.
*ceh,tui3..jiwang seyhh !!*

aku tau orang yang fes2 skali akan komen aku tukar background ni adalah 
cik misz nuriz merangkap dak skolah aku dulu.
suka sangat komen aku kan. nah, hamek ko! aku tukar background lagi
heheheh
:: misz nuriz, cun d0p background aku? cepat komen,aku xsbr nok tggu mg puji blog aku nih ::
*belog ni dah bertukar jadi belog budak pasan*.

tih tih tih :)



Thanks for your reading love! =D

7 00 orang duk bersembang:

niesz said...

simple but nice!suke jgk :)

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

cikgu mata coklat said...

tenks.. :)

misz nuriz said...

ala, klu aku komen pun,
mu mesti tukar plk pas2 nie..
haha..
hmm, ok la drpd xde..
maklumlah, layout thecutestblogontheblock, kalu kata x ok, xkena plk, sbb aku pn pakai jgk..kih3..^^

Adzriel AB said...

alah..serupa je dgn Adzriel AB. Selalu je tukor. entah bila nak puas hati nih! tima kasih coz cikgu sudi jenguk2 blog anak murid. jap nak nengok, saya follow blog ni ke tidak..

Adzrien Shoppe said...

ha..baru comey jadi follower cikgu no 100!

cikgu mata coklat said...

Adzrien Shoppe: mmg comel, nt amik award keyh.. :)

reen said...

yups..nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...